MASSAGE BEHANDELING

Er wordt tijdens een massage op verschillende niveaus contact gemaakt:

- Contact met het lichaam: Door zeer diep in het weefsel te masseren (en zelfs daaronder) worden oude ‘vergeten’ plekken gestimuleerd, waardoor je die plekken (weer)  gaat voelen en vervolgens een diepe staat van ontspanning bereikt.

- Contact met de energiestroom: Zodra de ‘Trigger points’ (vergeten plekken) zijn geactiveerd, gebruik ik magnetische technieken zodat de energiestroom weer in balans kan komen.

- Contact met de universele liefde: Door het met aandacht communiceren van huid tot huid wordt doorgedrongen in het verdedigingsbolwerk. Zo kan er (weer) contact komen met de universele liefde die in ons allen aanwezig is (en die wij zelfs zijn!).

Ik ben gespecialiseerd in verschillende massage-stijlen, zoals shiatsu, Thaise massage, voetreflex massage, pulsing en klassieke ontspanningsmassage. Ik gebruik een mix van deze technieken die ik afstem op de cliënt, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor één van deze specifieke massagevormen.

Kosten: Het exacte bedrag is te bepalen door de cliënt - al naar gelang zijn of haar financiële situatie. Het richtbedrag voor een massage is €80,-, het minimumtarief is €55,-. Een massage duurt anderhalf uur.

Waar: Ik masseer in mijn praktijkruimte in Vorden, op kasteel de Kieftskamp en eventueel aan huis.


Het is ook mogelijk om een massage cadeau te doen. Hiervoor zijn cadeaubonnen verkrijgbaar.